AB Solut VVS

Äntligen har jag fått hjälp med att byta ut en del av de gamla rören av ett företag som heter AB Solut VVS. Ett företag som hjälper till inom VVS i Södertälje bland annat. Jag äger några hyresfastigheter som är över 80 år gamla. Det är väl inte världens bästa stammar i dessa hus men eftersom Rom inte byggdes på en dag får jag ta det här med att renovera och fixa iordning lite i taget. Något som var helt nödvändigt däremot det var att byta ut en del av rören eftersom de var ålderstigna och läckte. Det är som sagt AB Solut VVS, som är ett företag som hjälper till inom VVS i Södertälje,men som också har verksamhet både i Huddinge och i Trosa som hjälpt mig. Det är väldigt bra att jag som fastighetsägare har ett så gott samarbete med AB Solut VVS. Mina hus är gamla och titt som tätt behöver jag hjälp med någon av de tjänster som de erbjuder. Jag vet att det kommer att uppstå behov hos en och annan av er läsare av att få hjälp inom VVS i kanske här i Södertälje. Känner ni att ni vill veta mer om vad AB Solut VVS kan hjälpa till med, tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida, eller slå dem en signal. Jag måste säga att de som kom hit och byt ut de gamla rören gjort ett riktigt bra jobb. De arbetade noggrant och strukturerat och hade en god kommunikation med mig om hur arbetet fortgick. Jag är också imponerad över att de lyckades hålla nere sina priser så pass mycket. Jag är säker på att ni som behöver hjälp inom VVS I Södertälje kommer tacka mig för tipset på det här företaget!